Servicii

Sunt aici să discutăm despre ce ți se întâmplă,
cum ți se întâmplă și nu în ultimul rând și despre de ce ți se întâmplă.

Depresie

Recuperează-ți energia, pofta de viață și bucuria

Anxietate

Învață să stai în Aici și Acum în loc să-ți dorești să-ți schimbi trecutul sau să-ți faci griji pentru viitor.

Stres

Identifică acele comportamente și situații care contribuie la menținerea unui nivel ridicat de stres în viața ta și învață cum să le gestionezi mai bine.

Sindromul burnout

Uită-te dacă nu cumva îți investești timpul și energia în lucruri care nu sunt cu adevărat importante pentru tine și care te opresc din a te dezvolta personal.

Consiliere psihologică

E ca un fel de antrenament fizic doar că pentru psihicul tău și starea ta emoțională.

Evaluare psihologică

Elimină posibilitatea unui diagnostic psihologic.

Vreau să îți spun pe scurt despre modul meu de lucru, astfel încât să știi de la început la ce să te aștepți și să îți dai seama dacă se potrivește cu tine.

01.

Intervenția psihologică va fi una de durată scurtă și medie. Scopul meu este ca tu să îți dezvolți resursele și abilitățile care să te ajute să îți atingi obiectivele și să părăsești rapid cabinetul.

02.

Modalitatea mea de lucru te va implica activ. Ceea ce înseamnă că te voi îndemna să îmi pui întrebări, să îmi ceri resurse, să citești despre problematica cu care te confrunți și în general să fii curios/ă cu privire la acest proces.

03.

Ne concentrăm pe Viitor, plecând de la Aici și Acum. Nu vom rămâne blocați în trecut și în a găsi vinovați ci mai degrabă vom descoperi resursele pe care tu deja le ai pentru a crea un model de funcționarea psihică sănătoasă

04.

Ne bazăm pe feedback constant. Asta înseamnă că vom seta obiective clare și vom măsura progresul de la o ședință la alta.

Cum fac asta?

Prin intermediul unor grile de măsurare (ORS și SRS) pe care le voi aplica de la o ședință la alta dar și prin întrebările: Cum ne merge? Ce putem îmbunătăți? Cum e până acum? - care mă ajută să verific împreună cu tine în ce măsură progresăm și în ce măsură intervenția îți este utilă.

Eu sunt aici să discutăm despre ce ți se întâmplă, cum ți se întâmplă și nu în ultimul rând și despre de ce ți se întâmplă.

Consider că doar după ce ai toate informațiile, poți lua decizii în cunoștință de cauză. De aceea psihoeducația este o parte nelipsită din intervenția mea.

Tarife și modalități de plată

Evaluare psihologică adulți/adolescenți

150 RON

50 minute/ședință individuală

Raport scris de evaluare psihologică cu timbru profesional

150 RON

Consiliere psihologică primară adulți/adolescenți

120 RON

50 minute/ședință individuală

Dezvoltare personală adulți/adolescenți

120 RON

50 minute/ședință individuală

Dezvoltare personală adulți/adolescenți

100 RON

Ședința de grup/ Durata va fi stabilită ulterior

Modalități de plată: transfer bancar sau cash

Anularea programării: Dacă nu poți ajunge la o programare, te rog să anulezi sau să reprogramezi ședința cu cel puțin 24 de ore înainte.

Îmi rezerv de asemenea câteva locuri libere în program pentru ședințe individuale de consiliere psihologică gratuite. Numărul acestor ședințe este limitat și se vor desfășura online. 

Te rog să îmi scrii înainte de a face programarea propriu-zisă pentru a discuta detaliile și disponibilitatea.

Programează o ședință
on-line sau în cabinet.

Sunt aici oricând ai nevoie de ajutor.