Str. Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
Sindromul burnout
     Este un fenomen relativ recent apărut pe harta specialiștilor în sănătate mintală și momentan nu este tratat ca entitate patologică deși efectele sale sunt resimțite din ce în ce mai clar.
     Sindromul burnout sau sindromul epuizării profesionale reprezintă o stare de epuizare atât fizică cât și psihică, care apare în special la persoanele a căror profesie implică o responsabilitate deosebită și interacțiuni frecvente cu oamenii.
     Acesta se aseamănă cu depresia prin: tulburări de somn și de digestie,senzația de epuizare și de scădere a randamentului profesional, scăderea capacității de dialog și de interacțiune cu cei din jur, senzația de goliciune sufletească și că viața profesională invadează cumva viața privată.
Dacă simți că:
  • Fiecare zi este o zi proastă.
  • Ești epuizat tot timpul.
  • Majoritatea zilelor tale sunt pline de sarcini pe care le găsești fie plictisitoare, fie copleșitoare.
  • Nimic din ceea ce faci este apreciat sau poate face diferența.
     Atunci te invit să îți dai timp să te gândești la obiectivele și visele tale și să vezi ce vrea acest burnout să îți spună. In cabinet vom trata acest sindrom ca o oportunitate de a redescoperi ceea ce te face fericit cu adevărat și de a-ți oferi timp să reflectezi și să încetinești ritmul.
Telefon: 0748 648 624
Strada Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
Sari la bara de unelte