Str. Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
 În cabinet ofer servicii de educație pentru sănătatea psihică, pentru promovarea ei și a unui stil de viață sănătos din punct de vedere psihologic.
 Îmi doresc ca astfel să îmi aduc contribuția personală la înlăturarea stigmei ce vine de multe ori la pachet cu tulburarea sau criza psihologică.
 În încercarea de a evidenția importanța sănătății mintale, vreau să atrag atenția asupra faptului că oamenii care se confruntă cu probleme de natură psihologică ar trebui să primească aceeași îngrijire și ajutor ca și oamenii care se confruntă cu boli mai evidente, de natură fizică.
 Aici este utilă conștientizarea. Dacă ajungeți la depresie, anxietate, tulburare obsesiv-compulsivă sau oricare altă afecțiune, aceasta poate fi extrem de debilitantă, consumând adesea resursele dumneavostră zilnice. Atunci când cineva, fie că este membru al familiei sau un străin, vă respinge sau vă acuză de „falsificarea simptomelor”, acesta poate face mai mult rău, punând astfel o greutate în plus asupra situației cu care vă confruntați.
 Aici intervin serviciile de informare si promovare a sănătății mintale pe care le ofer în cabinet și în mediul on-line, în speranța în care expunerea prelungită sau discuțiile despre problemele de sănătate mintală și ceea ce înseamnă pentru cei care se confruntă cu ele, pot spori înțelegerea, sau chiar răbdarea, celor apropiați persoanei sau celorlalți membri ai societății în general.

Adaugă un comentariu.

Adresa dvs de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Telefon: 0748 648 624
Strada Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
Sari la bara de unelte