Str. Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
Depresie postpartum
    Se caracterizează ca o tulburare de dispoziție care poate afecta femeile după naștere. Mamele cu depresie postpartum experimentează sentimente extreme de tristețe, epuizare și anxietate, ceea ce poate face dificilă finalizarea activităților zilnice de îngrijire a ei și a familiei.
     Printre simptomele cele mai des întâlnite la femeile cu depresie postpartum se numără: sentimentele de tristețe, gol interior, lipsă de speranță și copleșire,plâns des și fără motiv,iritabilitate, neliniște,îngrijorare excesivă, schimbări de dispoziție,dureri localizate în diferite regiuni ale corpului, probleme în formarea unui atașament emoțional cu copilul, îndoieli permanente privind capacitatea ei de a avea grijă de copil, gânduri de vătămare proprie sau a copilului etc.
     Dacă experimentezi oricare dintre aceste simptome după naștere, recomandat ar fi să vezi un specialist în sănătate mintală.
     Deoarece simptomele acestei tulburări au un spectru larg și variază de la o femeie la alta, un specialist în sănătate mintală te poate ajuta.
Telefon: 0748 648 624
Strada Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
Sari la bara de unelte