Str. Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
Anxietate socială
     Vorbitul în public sau o sală plină cu persoane necunoscute nu sunt chiar situații confortabile și palpitante pentru toată lumea însă majoritatea oamenilor trec prin aceste situații cu succes.
     Însă dacă te confrunți cu o tulburare de anxietate socială, stresul acestor activități, poate fi prea mult pentru a-i putea face față. Astfel s-ar putea să eviți orice contact social deoarece micile discuții și contactul vizual, lucruri normale pentru celelalte persoane, te fac să te simți foarte incomod.
     Toți oamenii care se confruntă cu anxietate socială au diferite motive pentru care se retrag din anumite situații. În general este o frică copleșitoare de:
  • A fi judecat de ceilalți
  • A fi făcut de rușine sau umilit în public
  • A ofensa accidental pe cineva
  • A fi în centrul atenției
     Anxietatea socială sau fobia socială, se află printre tulburările psihice cele mai des întâlnite, deci dacă o aveți, nu vă faceți griji. Există șanse să îi faceți față cu succes, dacă treceți peste partea mai dificilă și anume aceea de a cere ajutor.
     Dacă doriți să aflați dacă tăcerea dumneavoastră în contexte sociale trece peste timiditatea obișnuită și necesită ajutor specializat, vă aștept în cabinet.
Telefon: 0748 648 624
Strada Batiștei nr. 35, parter, ap. 2, București, Sector 2
Sari la bara de unelte