Despre mine

Împreună putem face ca tu să te uiți la tine cu blândețe,
pentru a te înțelege mai bine și a te îmbunătăți.

Bună, sunt Andreea și sunt psiholog clinician.

Îmi place să vorbesc cu oamenii, să îi ascult și să încerc să descifrez împreună cu ei ițele lucrurilor complicate care ni se întâmplă în viața de zi cu zi.

Cei care mă cunosc mă descriu ca fiind o persoana calmă, înțelegătoare și caldă, cu care îți este natural să vorbești despre orice și în fața căreia te poți deschide cu ușurință.
Sunt pasionată de natura umană și mă bucur că acest domeniu îmi permite să trăiesc în acord cu valorile mele personale și îmi exersează zi de zi: prezența, curiozitatea, ascultarea activă și capacitatea de relaționare.

Faptul că lucrez și în medii corporate, mă ajută să aduc din profesionalismul, seriozitatea și conștiinciozitatea mea și în cabinet și în modul în care îmi însoțesc clienții pe drumul lor spre a fi bine.

andreea-128[1]

Dacă vrei să știi mai multe detalii cu privire la parcursul meu profesional, te invit să accesezi profilul de Linkedin.

2016

În anul 2016, întâlnirea cu teoria traumei și lucrul cu trauma a fost punctul meu de cotitură, deoarece m-a purtat pe cărări nebănuite ale propriului meu psihic și mi-a arătat pe propria piele cum este să simți durerea aceea vindecătoare. Din acel moment am început terapia personală și următorul capitol din parcursul meu profesional și anume, programul de formare continuă în “Psihoterapia integrativă a Traumei” – în desfășurare.

2018

Din 2018 am început să activez ca psiholog clinician, după ce am absolvit programul de masterat “Psihotraumatologie și asistare psihologică” din cadrul Universității București și mi-am deschis propriul Cabinet individual de psihologie atestat de Colegiul Psihologilor din România.

Cred cu tărie că este important să te uiți la tine cu adevărat și să te accepți așa cum ești.

Toți avem resursele de a ne vindeca, chiar și după experiențe adverse de viață. Mai mult decât atât, acestea pot fi îmbogățite și poți învăța să le folosești cu succes astfel încât să te simți BINE în pielea ta.

Știu că e greu SĂ FII BINE atunci când nu ești în forma ta cea mai bună și când ești blocat în anumite tipare negative de gândire, uneori poate chiar și în anumite relații toxice. Poate te întrebi de ce te regăsești mereu în aceleași situații neplăcute, de ce atragi oamenii nepotriviți în viața ta, de ce nu te poți integra în echipa în care lucrezi sau de ce nu reușești să ai o relație sănătoasă și de lungă durată.

Pentru asta sunt aici, să te ghidez și să îți ofer un loc în care să te simți în siguranță să vorbești despre tine și despre dificultățile cu care te confrunți.

Cu răbdare și empatie te voi însoți în această călătorie înapoi către TINE, astfel încât emoțiile și gândurile să devină mai puțin incomode iar tu să stai mai bine cu ele.

Împreuna putem face ca tu să te uiți la tine cu blândețe, pentru a te înțelege mai bine și pentru a-ți îmbunătăți în primul rând relația pe care o ai cu tine însuți pentru ca mai apoi să-ți îmbunătățești și relațiile cu cei dragi.