Consiliere psihologică individuală adulți/adolescenți

Scopul meu principal va fi să te sprijin în a-ți clarifica situația de viață
și în a-ți atinge scopurile prin luarea de decizii informate și cu sens.

Te-ai întrebat vreodată:

“Cine sunt eu?”
"De ce am aceste blocaje?”
„Cum aș putea să îmi îndeplinesc obiectivele?”

Dacă răspunsul este Da la măcar una dintre aceste întrebări, atunci te invit să facem echipă.

Ce este consilierea psihologică?

Este o formă de intervenție psihologică ce se adresează persoanelor sănătoase din punct de vedere psihologic, aflate într-un impas atunci când vine vorba de rezolvarea unor situații de criză fie că sunt sociale, profesionale sau familiale.

Consilierea psihologică presupune ca tu să vii în cabinet un număr mai redus de ședințe decât în psihoterapie și printre obiectivele ei se numără dezvoltarea ta personală și îmbunătățirea sănătății și a stării tale de bine.

Focusul va fi pe prezent și pe problematica cu care te confrunți acum, pentru ca tu să dobândești o mai bună autocunoaștere și strategii de adaptare care să te ajute să faci față mai bine situațiilor dificile de viață și care să îți mențină starea de bine și de sănătate mintală.

La ce să te aștepți la primele ședințe de consiliere psihologică
și cum te ajută?

La întâlnirile noastre din cabinet, scopul meu principal va fi să te sprijin în a-ți clarifica situația de viață și în a-ți atinge scopurile prin luarea de decizii informate și cu sens.

Îți voi pune la dispoziție o serie de instrumente cu care tu să poți depăși dificultatea și te voi susține și ghida pe tot parcursul intervenției.

Relația de consiliere psihologică este diferită de relația pe care o ai cu prietenii sau familia ta. Eu te voi sprijini, îți voi oferi o perspectivă utilă și voi fi acolo să îți încurajez fiecare câștig.

Asta nu înseamnă că nu voi puncta momentele în care te pierzi din nou în tiparele negative de gândire sau nu îți acorzi suficient credit. Asta ca să te ajut să te întorci înapoi la tine de fiecare dată.

În ce situații ai putea avea nevoie de consiliere psihologică?

Atunci când înțelegi că tu ești persoana cea mai importantă din viața ta 

și vrei să începi să te simți ca atare.

Iată mai jos câteva dintre problematicile des întâlnite în cabinet:

Imaginea de Sine și preocupări legate de propriul corp

Cunoașterea de sine

Îngrijorări, stres și anxietate

Depresie

Gestionarea emoțiilor

Stabilirea limitelor sănătoase în relațiile cu ceilalți

Relaționare interpersonală sănătoasă

Gestionarea situațiilor de criză

Identificarea propriilor nevoi

Perfecționism

La întâlnirile noastre din cabinet, scopul meu principal va fi să te sprijin în a-ți clarifica situația de viață și în a-ți atinge scopurile prin luarea de decizii informate și cu sens.

Dacă și tu vrei asta și te întrebi cum te pot ajuta, scrie-mi un email sau dă-mi un telefon. Cu drag îți voi explica abordarea mea și ce pot face pentru tine, iar tu decizi dacă corespunde nevoilor tale și dacă facem echipă bună.